مواد لازم برای کیک خیس شکلاتی (کیک براونی)
دستور پخت کیک خیس شکلاتی (کیک براونی)
1. طرز تهیه کیک خیس شکلاتی کافی شاپی
ابتدا آرد و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و سه مرتبه الک کنید.
2. مرحله دوم تهیه کیک خیس براونی
حالا شکلات را به قطعات کوچک خرد کنید و به همراه کره روی بخار آب مخلوط کنید تا به شکل مایع شکلاتی تبدیل شود. به این مرحله که رسید؛ شکر را به آن افزوده و کاملا مخلوط کنید تا شکر داخل مواد حل شود، سپس اجازه می دهیم تا مواد خنک شود.
3. مرحله سوم کیک شکلاتی خیس
حالا تخم مرغ ها را دونه دونه به مواد اضافه کرده و حسابی مخلوط می کنیم و در نهایت وانیل را هم اضافه کنید.
4. مرحله چهارم کیک خیس
سپس آرد را به تدریج اضافه کرده و با لیسک آرام و دورانی مخلوط می کنیم تا مواد کیک کاملا یکدست شود.
5. مرحله پنجم تهیه کیک خیس با فر
حالا داخل قالب 20سانتی مخصوص کیک را چرب کرده، کاغذ روغنی انداخته و مواد کیک را داخل قالب ریخته سطح آن را صاف کنید و داخل فر گرم شده با 180 درجه سانتی گراد گذاشته و بعد از 20 دقیقه تست پختن انجام دهید اگر دیواره های کیک از قالب فاصله گرفته بود کیک آماده است حالا آن را از فر خارج کرده روی توری برگردانید و اجازه دهید تا خنک شود و با گاناش یا شکلات رنده شده تزیین و نوش جان کنید.
مواد لازم برای خورشت کنگر
دستور پخت خورشت کنگر
1. طرز تهیه خورشت کنگر
ابتدا پیاز ها را نگینی کرده و داخل قابلمه مناسبی با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شوند.
2. مرحله دوم پخت خورش کنگر
حالا گوشت را به همراه فلفل و زردچوبه تفت می دهیم تا زمانیکه رنگ گوشت تغییر کند سپس آب جوشیده به آن افزوده اجازه می دهیم تا پخت گوشت کامل شود.
3. مرحله سوم پخت خورشت کنگر
داخل تابه مناسبی سبزی را به همراه روغن سرخ می کنیم مثل (سبزی قورمه) در آخر کمی کنگر را هم سرخ می کنیم و به گوشت اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورشت یک ساعت دیگر بپزد و به روغن بیوفتد.
4. مرحله چهارم طرز تهیه خورش کنگر
در نهایت نمک و آبغوره غذا را اندازه می کنیم و در کنار چلوی ایرانی و سالاد شیرازی سرو می کنیم.
سبزی خورشت کنگر
ترکیب سبزیجات این غذا (نعنا، جعفری) را به میزان مساوی از هر کدام مخلوط کرده و ریز خرد می کنیم.
منبع: بانوی آشپز
مواد لازم برای تهیه خمیر کیک پای سیب
طرز تهیه خمیر کیک پای سیب
مرحله ۱
در داخل یک ظرف بزرگ مواد اولیه خمیر پای را با هم ترکیب کرده تا یک خمیر درست شود. سپس خمیر را با دست ورز بدهید.
مرحله ۲
بر روی یک تخته چوبی آرد ریخته و خمیر را بر روی آن با وردنه صاف کنید تا به ضخامت مورد نظر برسد.
مرحله ۳
خمیر را در داخل قالب یا ظرف مورد نظرتان ریخته و اضافه های خمیر را از اطراف ظرف جدا کنید. در نهایت ظرف خمیر را در داخل یخچال قرار دهید تا خمیرکمی خودش را بگیرد.
طرز تهیه مواد داخل کیک پای سیب
مرحله ۱
همه مواد را در داخل ظرفی ریخته و به خوبی مخلوط کنید.
مرحله ۲
اضافه های خمیر که از ظرف جدا کرده بودید را به شکل نوارهای باریک برش بزنید تا بر روی پای قرار بدهید.
مرحله ۳
اکنون خمیر را از یخچال بیرون آورده و مواد داخل پای را بر روی آن بریزید.
مرحله ۴
تخم مرغ را نیز به خوبی هم زده و با یک برس بر روی مواد بمالید.
مرحله ۵
خمیرهایی که به شکل نواری برش زده بودید را به حالت حصیری بر روی ظرف پای قرار دهید و با برس کمی شیر را بر روی آنها بمالید تا سطح روی خمیرها تر باشد.
مرحله ۶
فر را بر روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کرده و ظرف پای را به مدت ۴۵ دقیقه در داخل فر قرار دهید. اکنون پای سیب تان آماده شده است.
منبع: بانوی آشپز
مواد لازم برای تهیه شیر موز مخصوص
مرحله اول ( آسیاب مغزها )
ابتدا پسته و بادام هندی و فندق را با آسیاب میکس می کنید.
مرحله آخر
به مواد مغزمون که آسیاب شده کنجد و تخم کتان و پودر سنجد اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.
موز ها را خرد کرده و برای 10 دقیقه داخل فریزر قرار داده و سپس داخل مخلوط کن بریزید و شیر و مغز ها و عسل را اضافه کنید و پالس کنید تا زمانی که خوب مخلوط شود. دور ظرف سرو را شکلات آب شده بریزید و سپس شیر موز را داخل لیوان بریزید و با مغز های شکلاتی و یا پودر کاکائو و موزهای حلقه شده تزئین کنید.
نکات و فوت و فن های شیر موز مخصوص کافی شاپی
مواد لازم برای تهیه مرغ ترش شمالی
مرحله اول ( مرینت کردن مرغ و تفت دادن )
مرغ ها را با نمک و زردچوبه و فلفل سیاه خوب مزه دار کنید و داخل تابه خوب سرخ کنید تا طلایی شوند.
مرحله دوم ( تفت پیاز و سیر )
پیاز را رنده کنید و یا نگینی ریز خرد کنید. داخل همان تابه که مرغ ها را سرخ کردیم بریرید تفت بدهید تا خوب طلایی شود. سپس سیر رنده شده را اضافه می کنیم تا عطر سیر خارج شود و در آخر سبزی مرغ ترش را اضافه می کنیم و مقداری تفت می دهیم.
مرحله سوم ( اضافه کردن گردو و رب انار )
بعد از تفت خوردن سبزی های گردو آسیاب شده را با رب انار خوب تفت می دهیم.
مرحله چهارم ( پخت مرغ ترش )
سپس ۵ لیوان آب سرد را اضافه می کنیم نیم ساعت زمان می دهیم تا گردو ها روغن بی اندازد سپس تکه های مرغ سرخ شده را اضافه می کنیم. سپس حرارت را ملایم می کنیم و زمان می دهیم تا مرغ ترش مون خوب جا بیفتد و همراه با برنج میل کنید.
نکات و فوت و فن های مرغ ترش شمالی با رب انار