آشپزی با پونه

دستور پخت خوشمزه ترین غذاها و شیرینی ها

آشپزی با پونه

دستور پخت خوشمزه ترین غذاها و شیرینی ها

طرز تهیه شیرینی قطاب مجلسی و خوشمزه اصل یزدی مرحله به مرحله

طرز تهیه “قطاب” خانگی خوشمزه و پرطرفدار


مواد لازم برای شیرینی قطاب

  • شیر 1 پیمانه
  • روغن جامد 1 پیمانه
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  • روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

مواد میانی قطاب

  • پودر شکر 210 گرم
  • پودر گردو 50 گرم
  • پودر پسته 50 گرم
  • هل 1 قاشق مرباخوری


دستور پخت شیرینی قطاب


1. طرز تهیه شیرینی قطاب

روغن را داخل ظرف مناسبی ریخته و با همزن بزنید تا بافت یکدستی پیدا کند سپس شیر را به آن بیفزایید و مخلوط کنید.


2. مرحله دوم

حالا بیکینگ پودر را افزوده مخلوط کنید و سپس آرد سفید را، الک کرده و به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خمیری یکدست بدست آید. ( آرد را به تدریج به خمیر بیفزایید تا خمیر لطیفی بدست آید) و بعد خمیر آماده شده را در ظرف در بسته قرار دهید و 15 دقیقه به آن استراحت دهید.


3.مرحله سوم آماده سازی مواد میانی قطاب

پودر گردو، پودر پسته، پودر شکر و هل را با هم مخلوط کرده و آماده می گذاریم.


4.مرحله چهارم

در این مرحله روی سطح کار را کمی آرد ریخته و خمیر را با وردنه به قطر 0/5 سانتی متر باز کرده با یک کاتر دایره یا یک لیوان قالب می زنیم.


5.مرحله پنجم

از مواد آماده شده میان خمیر گذاشته و دو سر خمیر را به هم وصل می کنیم.


6.مرحله آخر طرز تهیه شیرینی قطاب

حالا داخل قابلمه کوچکی را تا نیمه روغن می ریزیم و قطاب ها را در روغن شناور سرخ می کنیم. بعد از سرخ شدن روی دستمال روغن گیر گذاشته تا روغن اضافی آنها گرفته شود و بعد از اینکه سرد شد داخل پودر قند غلتانده و سرو می کنیم. نوش جان.


نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه شیرینی قطاب یزدی ساده و قدیمی

  1. می توانید به مواد میانی چند قطره گلاب اضافه کنید تا حالت خمیری بگیرد و بهتر میان قطاب قرار بگیرد.
  2. قطاب را در نهایت با خلال پسته تزئین کنید.

منبع: آشپزی مولکولی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد