مواد لازم برای سالاد سزار
مواد لازم برای سس سالاد سزار
دستور پخت سالاد سزار
1. طرز تهیه سالاد سزار خانگی اصل رستورانی
ابتدا سیر را رنده ریز کرده و کنار می گذاریم. کاهو را شسته و اجازه می دهیم تا آب اضافی آن خارج شود. نان تست را روی تخته کار با چاقوی اره ای به شکل مکعبی خرد می کنیم.
2. مرحله دوم تهیه سالادسزار با مرغ گریل
حالا مرغ را با چند قطره روغن زیتون سیر رنده شده، آبلیمو، نمک، فلفل و آبلیمو مزه دار کرده و داخل تابه ای گریل می کنیم. بعد از اینکه دو طرف مرغ کاملا پخته شد از تابه خارج می کنیم.
3. مرحله سوم تهیه سالاد سزار
حالا نان تست برش خورده را در همان تابه مرغ با مقدار کمی روغن و ادویه تفت می دهیم تا برشته شود.
4. مرحله چهارم تهیه سس سالاد سزار
برای تهیه سس مخصوص سزار، کلیه مواد اعم از: سس مایونز، روغن زیتون، سس خردل، سرکه، آبلیمو، سیر رنده شده، نمک ، فلفل و نیمی از پنیر پارمزان را داخل ظرفی ریخته مخلوط می کنیم و سس آماده است.
5. مرحله پنجم سالاد سزار
حالا کاهوها را حدودا یک سانتی متری برش داده و داخل ظرف مناسبی می ریزیم و روی آن را با تکه های مرغ و نان می پوشانیم و در نهایت با سس و پنیر پارمزان کار را تمام می کنیم. نوش جان
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه سالاد سزار اصل رستورانی خوشمزه با مرغ
مواد لازم برای مربای توت فرنگی
دستور پخت مربای توت فرنگی
1.طرز تهیه مربای توت فرنگی
ابتدا توت فرنگی ها را پاک کرده و شسته اجازه می دهیم تا آب اضافی آنها کمی خارج شود سپس داخل ظرف مناسبی یک لایه توت فرنگی و یک لایه شکر بریزید تا کل مواد به این شکل آماده شوند و به مدت 10 تا 24 ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا توت فرنگی ها آب بیندازد.
2. مرحله دوم پخت مربای توت فرنگی
حالا توت فرنگی ها را بعد از گذشت این زمان از یخچال خارج کرده آب را به آن افزوده و روی حرارت می گذاریم. و اجازه می دهیم تا به جوش برسد مواظب باشید که مربا سر نرود.
3. مرحله سوم تهیه ی مربای توت فرنگی
مربا را 30 دقیقه می پزیم و در 5 دقیقه آخر جوهر لیمو را اضافه کرده و مربا را از روی حرارت بر می داریم.
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه مربای توت فرنگی
مواد لازم برای حلوای هویج
دستور پخت حلوای هویج
1. طرز تهیه حلوای هویج خوشمزه مجلسی
ابتدا هویج های سالم خوشرنگ را پوست گرفته و داخل کمی آب بپزید تا نرم نرم شوند سپس با گوشت کوب برقی یا میکسر آن را کاملا پوره کنید. سپس شکر، زعفران و پودر هل را به هویج اضافه کرده و مخلوط کنید.
2. مرحله دوم پخت حلوای هویج ارومیه
حال آرد را داخل قابلمه ای مناسب با حرارت کم و زمان زیاد تفت دهید و به هیچ عنوان نباید رنگ آرد عوض شود.
3. مرحله سوم پخت حلوای هویچ
روغن را به آرد تفت داده شده اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا کاملا بوی خامی آرد از بین برود.
4. مرحله چهارم پخت حلوای هویج
در این مرحله پوره هویج و گلاب را به آرد افزوده و اجازه دهید تا رطوبت اضافه مواد از بین برود و به شکل حلوای منسجم در کنار ظرف جمع شود. حالا اجازه دهید تا حلوا کمی خنک شود. آن را در ظرفی مناسب بریزید و با خلال پسته و بادام به دلخواه تزیین کنید.
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه حلوای هویج ارومیه خوشمزه و خوشرنگ مجلسی
منبع: مهلا آشپز