آشپزی با پونه

دستور پخت خوشمزه ترین غذاها و شیرینی ها

آشپزی با پونه

دستور پخت خوشمزه ترین غذاها و شیرینی ها

طرز تهیه سالاد سزارخانگی اصل رستورانی خوشمزه و بی نظیر

طرز تهیه سالاد سزار با سس مخصوص،2روش ساده +نکات - دیجی فود


مواد لازم برای سالاد سزار

  • مغز کاهو (قسمت های ترد با رنگ روشن کاهو)    4 عدد
  • فیله مرغ    5 عدد
  • سیر    2 حبه
  • نان تست    5 برش
  • نمک، فلفل، آبلیمو و روغن زیتون    به میزان لازم

مواد لازم برای سس سالاد سزار    

  • سس مایونز    10 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون    12 قاشق چایخوری
  • سس خردل    4 قاشق غذا خوری
  • سرکه بالزامیک یا معمولی    4 قاشق غذا خوری
  • پنیر پامزان پودری    10 قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل    به میزان لازم
  • سیر    1 حبه
  • آبلیمو    1 قاشق غذا خوری


دستور پخت سالاد سزار


1. طرز تهیه سالاد سزار خانگی اصل رستورانی

ابتدا سیر را رنده ریز کرده و کنار می گذاریم. کاهو را شسته و اجازه می دهیم تا آب اضافی آن خارج شود. نان تست را روی تخته کار با چاقوی اره ای به شکل مکعبی خرد می کنیم.


2. مرحله دوم تهیه سالادسزار با مرغ گریل

حالا مرغ را با چند قطره روغن زیتون سیر رنده شده، آبلیمو، نمک، فلفل و آبلیمو مزه دار کرده و داخل تابه ای گریل می کنیم. بعد از اینکه دو طرف مرغ کاملا پخته شد از تابه خارج می کنیم.


3. مرحله سوم تهیه سالاد سزار

حالا نان تست برش خورده را در همان تابه مرغ با مقدار کمی روغن و ادویه تفت می دهیم تا برشته شود.


4. مرحله چهارم تهیه سس سالاد سزار

برای تهیه سس مخصوص سزار، کلیه مواد اعم از: سس مایونز، روغن زیتون، سس خردل، سرکه، آبلیمو، سیر رنده شده، نمک ، فلفل و نیمی از پنیر پارمزان را داخل ظرفی ریخته مخلوط می کنیم و سس آماده است.


5. مرحله پنجم سالاد سزار

حالا کاهوها را حدودا یک سانتی متری برش داده و داخل ظرف مناسبی می ریزیم و روی آن را با تکه های مرغ و نان می پوشانیم و در نهایت با سس و پنیر پارمزان کار را تمام می کنیم.  نوش جان


نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه سالاد سزار اصل رستورانی خوشمزه با مرغ

  1. حتما از مغز کاهو برای سالاد استفاده کنید.
  2. سالاد را تک نفره داخل ظرفی گود سرو کنید.

طرز تهیه مربای توت فرنگی خوشرنگ با عطر و طعم فوق العاده

طرز تهیه مربای توت فرنگی خوشرنگ و خوشمزه مرحله به مرحله


مواد لازم برای مربای توت فرنگی

  • توت فرنگی 1 کیلو
  • شکر 800 گرم
  • جوهر لیمو نوک قاشق چایخوری
  • آب 1/2 لیوان


دستور پخت مربای توت فرنگی


1.طرز تهیه مربای توت فرنگی

ابتدا توت فرنگی ها را پاک کرده و شسته اجازه می دهیم تا آب اضافی آنها کمی خارج شود سپس داخل ظرف مناسبی یک لایه توت فرنگی و یک لایه شکر بریزید تا کل مواد به این شکل آماده شوند و به مدت 10 تا 24 ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا توت فرنگی ها آب بیندازد.


2. مرحله دوم پخت مربای توت فرنگی

حالا توت فرنگی ها را بعد از گذشت این زمان از یخچال خارج کرده آب را به آن افزوده و روی حرارت می گذاریم. و اجازه می دهیم تا به جوش برسد مواظب باشید که مربا سر نرود.


3. مرحله سوم تهیه ی مربای توت فرنگی

مربا را 30 دقیقه می پزیم و در 5 دقیقه آخر جوهر لیمو را اضافه کرده و مربا را از روی حرارت بر می داریم.


نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه مربای توت فرنگی

  1. مربای توت فرنگی را حتما یا در ظرف بلوری که بتوان روی حرارت گذاشت یا ظروف لعابی طبخ کنید.
  2. بهتر است توت فرنگی ها را خرد کنید تا در زمان کم تری پخته شود و رنگ و خواص آن کم نشود.
  3. قاشق خیس داخل مربا نزنید زیرا باعث کپک زدن آن می شود.
  4. کف روی مربا را در هنگام پخت جدا کنید.

طرز تهیه حلوای هویج با آرد سفید خوشمزه و خوشرنگ به سبک ارومیه

طرز تهیه حلوای هویج خوشمزه و مجلسی با رنگ فوق العاده


مواد لازم برای حلوای هویج

  • هویج    500 گرم
  • آرد سفید   1 پیمانه
  • شکر    2 پیمانه
  • گلاب    1/2 پیمانه
  • روغن    1/2 پیمانه
  • زعفران دم شده و پودر هل    به میزان لازم


دستور پخت حلوای هویج


1. طرز تهیه حلوای هویج خوشمزه مجلسی

ابتدا هویج های سالم خوشرنگ را پوست گرفته و داخل کمی آب بپزید تا نرم نرم شوند سپس با گوشت کوب برقی یا میکسر آن را کاملا پوره کنید. سپس شکر، زعفران و پودر هل را به هویج اضافه کرده و مخلوط کنید.


2. مرحله دوم پخت حلوای هویج ارومیه

حال آرد را داخل قابلمه ای مناسب با حرارت کم و زمان زیاد تفت دهید و به هیچ عنوان نباید رنگ آرد عوض شود.


3. مرحله سوم پخت حلوای هویچ

روغن را به آرد تفت داده شده اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا کاملا بوی خامی آرد از بین برود.


4. مرحله چهارم پخت حلوای هویج

در این مرحله پوره هویج و گلاب را به آرد افزوده و اجازه دهید تا رطوبت اضافه مواد از بین برود و به شکل حلوای منسجم در کنار ظرف جمع شود. حالا اجازه دهید تا حلوا کمی خنک شود. آن را در ظرفی مناسب بریزید و با خلال پسته و بادام به دلخواه تزیین کنید.


نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه حلوای هویج ارومیه خوشمزه و خوشرنگ مجلسی

  • قسمت سبز هویج را تا جای ممکن جدا کنید.
  • اگر شیره انگور در دسترس دارید می توانید آن را جایگزین شکر کنید.
  • می توانید هویچ را در شیر بپزید.

منبع: مهلا آشپز