آشپزی با پونه

دستور پخت خوشمزه ترین غذاها و شیرینی ها

آشپزی با پونه

دستور پخت خوشمزه ترین غذاها و شیرینی ها

طرز تهیه مرغ ترش شمالی اصل گیلانی خوشمزه و آسان و مرحله به مرحله

طرز تهیه مرغ ترش شمالی - گیلانی و مازندرانی (آموزش تصویری) | دیجی‌کالا مگ


مواد لازم برای تهیه مرغ ترش شمالی

  • ترکیب سینه و ران مرغ ۵ عدد
  • رب انار ۳ ق غذا خوری
  • گردو ۳۰۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • سبزی مخصوص مرغ ترش ۲۰۰ گرم
  • سیر دو حبه
  • نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم


طرز تهیه مرغ ترش شمالی


مرحله اول ( مرینت کردن مرغ و تفت دادن )

مرغ ها را با نمک و زردچوبه و فلفل سیاه خوب مزه دار کنید و داخل تابه خوب سرخ کنید تا طلایی شوند.


مرحله دوم ( تفت پیاز و سیر )

پیاز را رنده کنید و یا نگینی ریز خرد کنید. داخل همان تابه که مرغ ها را سرخ کردیم بریرید تفت بدهید تا خوب طلایی شود. سپس سیر رنده شده را اضافه می کنیم تا عطر سیر خارج شود و در آخر سبزی مرغ ترش را اضافه می کنیم و مقداری تفت می دهیم.


مرحله سوم ( اضافه کردن گردو و رب انار )

بعد از تفت خوردن سبزی های گردو آسیاب شده را با رب انار خوب تفت می دهیم.


مرحله چهارم ( پخت مرغ ترش )

سپس ۵ لیوان آب سرد را اضافه می کنیم نیم ساعت زمان می دهیم تا گردو ها روغن بی اندازد سپس تکه های مرغ سرخ شده را اضافه می کنیم. سپس حرارت را ملایم می کنیم و زمان می دهیم تا مرغ ترش مون خوب جا بیفتد و همراه با برنج میل کنید.


نکات و فوت و فن های مرغ ترش شمالی با رب انار

  1. ۱۰ دقیقه پایانی خورش نصف لیوان آب نارنج می توان اضافه کرد.
  2. زمانی که آب سرد اضافه می کنیم چند تکه یخ داخلش بی اندازید تا شوک به گردو ها وارد شود و روغن بیشتری بی اندازد.
  3. غلظت این خورشت مثل فسنجان باید باشد نباید زیاد آبکی شود.
  4. می توان سینه مرغ را فیله کرد.
  5. در انتهای پخت ۱ ق غذا خوری رب آلوچه می شود اضافه کنیم.
  6. سبزی مخصوص حتما سرخ شود.
  7. اگر سبزی محلی در دسترس نبود از سبزی معطر استفاده کنید ولی طعم اصلی این غذا بخاطر وجود سبزی می باشد.
  8. می توان بجای مرغ از اردک یا مرغ درسته استفاده شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد