مواد لازم برای تهیه مرغ ترش شمالی
مرحله اول ( مرینت کردن مرغ و تفت دادن )
مرغ ها را با نمک و زردچوبه و فلفل سیاه خوب مزه دار کنید و داخل تابه خوب سرخ کنید تا طلایی شوند.
مرحله دوم ( تفت پیاز و سیر )
پیاز را رنده کنید و یا نگینی ریز خرد کنید. داخل همان تابه که مرغ ها را سرخ کردیم بریرید تفت بدهید تا خوب طلایی شود. سپس سیر رنده شده را اضافه می کنیم تا عطر سیر خارج شود و در آخر سبزی مرغ ترش را اضافه می کنیم و مقداری تفت می دهیم.
مرحله سوم ( اضافه کردن گردو و رب انار )
بعد از تفت خوردن سبزی های گردو آسیاب شده را با رب انار خوب تفت می دهیم.
مرحله چهارم ( پخت مرغ ترش )
سپس ۵ لیوان آب سرد را اضافه می کنیم نیم ساعت زمان می دهیم تا گردو ها روغن بی اندازد سپس تکه های مرغ سرخ شده را اضافه می کنیم. سپس حرارت را ملایم می کنیم و زمان می دهیم تا مرغ ترش مون خوب جا بیفتد و همراه با برنج میل کنید.
نکات و فوت و فن های مرغ ترش شمالی با رب انار