آشپزی با پونه

دستور پخت خوشمزه ترین غذاها و شیرینی ها

آشپزی با پونه

دستور پخت خوشمزه ترین غذاها و شیرینی ها

طرز تهیه کباب کوبیده خانگی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

Image result for کباب کوبیده


مواد لازم برای کباب کوبیده

  • گوشت (متناسب با فرمول گفته شده)    1 کیلو
  • پیاز بزرگ    2 عدد
  • گوجه    8 عدد
  • نمک، فلفل، زعفران    به میزان لازم
  • سماق    1 قاشق غذاخوری


دستور پخت کباب کوبیده


1. طرز تهیه کباب کوبیده آبدار رستورانی

گوشت را به همراه دنبه با چرخ گوشتی که تیغه تیزی دارد 3 مرتبه چرخ می کنیم. پیاز را رنده کرده آب آن را داخل صافی جدا کرده و به گوشت می افزاییم. نمک، فلفل، سماق، زعفران را به گوشت می افزاییم و گوشت را کاملا ورز می دهیم حالا گوشت را تا زمان به سیخ کشیدن داخل یخچال می گذاریم.


2. تهیه کباب کوبیده خانگی

گوشت را از یخچال خارج کرده و سیخ کباب کوبیده را با آب کمی نمدار می کنیم. سپس مقداری از گوشت به اندازه یک پرتقال کوچک برداشته و به سیخ می کشیم با انگشت لقمه کرده و گوشت سر و ته سیخ را کمی فشرده می کنیم. سپس داخل یخچال 1 ساعت استراحت می دهیم.


3. طبخ کباب کوبیده خوشمزه در خانه

زغال ها باید از آتش افتاده و قرمز شده باشند. حالا روی منقل گذاشته و دو سمت آن را همزمان می پزیم تا گوشت ما از روی سیخ ریزش نکند و کاملا مغز پخت شود. و با برنج ایرانی کره ای نوش جان کنید.


راز خوشمزه شدن کباب کوبیده خانگی 

استفاده از این فرمول در تهیه یک کباب کوبیده عالی به شما کمک می کند و باید نسبت گوشت به چربی به این شکل باشد:

  1. گوشت گوسفند 70 درصد، دنبه 30 درصد
  2. گوشت گوساله 50 درصد، دنبه 50 درصد دنبه
  3. گوشت گوسفند و گوساله مخلوط 60 درصد، 40 درصد دنبه
  4. مواد کباب کوبیده ما باید خوش نمک باشد. 

منبع: آکادمی آشپزی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد