کیک هویج از کیک هایی است که اگه مطابق دستور عمل پخته نشود، نتیجه کار جالب نخواهد بود. به دلیل وجود هویج امکان اینکه کیک حالت خمیری و چسبناک به خود بگیرد زیاد است. معمولا مرکز کیک هویج خمیری می شود و کیک به اندازه کافی پف نمی کند که این اتفاق جالبی نیست. بنابراین پیشنهاد می شود که حتما از دستور پیروی کنید و مواد رو کم یا زیاد نکنید. به خصوص مقدار هویج رنده شده را به هیچ وجه تغییر ندهید.
مواد لازم برای تهیه کیک هویج
ابتدا شکر و تخم مرغ در ظرفی مخلوط کرده و تا وقتی که پف کرده و سفید شوند هم بزنید. شیر و روغن مایع را همجنین اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.
سپس آرد، بیکینگ پودر، وانیل و دارچین را اضافه کرده هم بزنید. بکینگ پودر زیاد نیست چون هویج و گردو هم هست که به پف کردن آن در جهت منفی تاثیرگذار هستند به همین خاطر ۲ قاشق استفاده می کنیم.
۱ لیوان هویج رنده شده و ۱ لیوان گردو را اضافه کرده خوب هم بزنید. (گردو رو باید با آرد مخلوط کنید و بعد از آن الک کنید.) با لیسک مواد رو به صورت دورانی با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
مواد را داخل ظرف مورد نظر که با کره یا روغن کاملا چرب کرده اید بریزید. داخل فر که با دمای ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده قرار دهید. پس از ۳۰ دقیقه وقتی پخت با خلال دندان چک کنید.