آشپزی با پونه

دستور پخت خوشمزه ترین غذاها و شیرینی ها

آشپزی با پونه

دستور پخت خوشمزه ترین غذاها و شیرینی ها

طرز تهیه دمنوش سنبل الطیب

دمنوش سنبل الطیب که به آن علف گربه نیز می گویند یکی از آرامش بخش ترین دمنوش ها می باشد. ابتدای این آموزش شما را با این گیاه آشنا می کنیم ساقه این گیاه به طور عمودی تا ارتفاع دو متر بالا می رود و به صورت وحشی در جنگل های کم درخت در حاشیه جوبیار یا گودال ها در بیشتر مناطق آسیا و ایران رشد می کند اما قسمتی که از آن در دمنوش ها استفاده می شود ریشه این گیاه است که عموما از ریشه گیاهی سنبل الطیب که سه سال از رشد آن می گذرد استفاده می کنند. سنبل الطیب بعد از خشک شدن به رنگ قهوه ای در میاد طعم و مزه ای کمی تلخ دارد ولی خوشبو و معطر است. اما خواص سنبل الطیب: این دمنوش به طور قابل توجهی بی خوابی شبانه را درمان می کند و کیفیت خواب را بهبود می بخشد و برخلاف قرص های شیمیایی باعث خواب آلودگی در هنگام صبح گاه نمی شود. سنبل الطیب به دلیل داشتن ماده لیارین که سیستم عصبی را مهار می کند. اما زمان خوردن دمنوش سنبل الطیب ۳۰ دقیقه قبل از رفتن به رختخواب است. اما همه خواص سنبل الطیب به خواب مربوط نیست برای کاهش فشار خون، کمک به بیماری های رحم و دردهای قاعدگی مفید است زیرا یک اسپاسم آرامبخش طبیعی دارد و مصرف آن روزی ۳ بار در دوران قاعدگی مفید است. امروز  طرز تهیه چند مدل دمنوش سنبل الطیب با گل گاوزبان و بادرنجوبه را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.


مواد لازم برای تهیه دمنوش سنبل الطیب با گل گاوزبان

  • سنبل الطیب ۱۰ گرم
  • گل گاوزبان ۵ گرم
  • ورقه لیمو ۳ عدد
  • آب جوش به مقدار لازم

مرحله اول : مخلوط کردن مواد

سنبل الطیب و گل گاوزبان و ورقه لیمو را داخل لیوان دمنوش یا فرنچ پرس یا قوری ریخته و آب جوش روی آن می ریزیم.


مرحله دوم : دم کشیدن دمنوش سنبل الطیب

با یک قاشق هم میزنیم و درب ظرف را بمدت ۱۰ دقیقه می گذاریم تا دمنوش دم بکشد سپس داخل لیوان ریخته و میل کنید.


نکات کلیدی در تهیه دمنوش سنبل الطیب

1. برای شیرین کردن دمنوش سنبل الطیب می توانید به دلخواه از عسل یا استویا استفاده کنید.

2. این دمنوش برای رفع استرس و آرامبخش می باشد.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد